Servicii

Karate

Karate este una dintre cele mai populare arte marțiale, originară din Japonia, cu traducerea liberă “calea mâinii goale”. Acesta este un sport care implică atât corpul, cât și mintea, dezvoltând fiecare grupă musculară. Este un sport potrivit pentru oricine, atât băieți, cât și fete, începând cu vârsta de 4 ani. Antrenamentul de karate poate ajuta copiii să învețe autoapărare, să își îmbunătățească abilitățile sociale, să își dezvolte autodisciplina, responsabilitatea și respectul față de ceilalți, oferindu-le posibilitatea de a-și face prieteni noi.

Karate-ul începe și se termină cu respect. În acest sport, se pune un accent deosebit pe respectul față de antrenor și față de ceilalți membri ai echipei. În timpul antrenamentelor, se învață tehnici de luptă, precum și abilități de bază, cum ar fi postura corectă, respirația și mișcările precise. Aceste abilități sunt utile atât în sportul de karate, cât și în viața de zi cu zi.

La Clubul Sportiv Voința, secția de karate, condusă de sensei Ormenisan Gabriel, antrenor emerit centura neagră 1 Dan – multiplu campion național și european, vei găsi un mediu prietenos și dedicat, unde vei putea să îți îmbunătățești abilitățile de karate și să te bucuri de beneficiile oferite de acest sport. Indiferent de nivelul tău de pregătire fizică, antrenorii noștri specializați îți vor oferi suportul necesar pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și pentru a-ți atinge obiectivele.