Despre noi

Aruba Fitness Club

AFLa MAI MULTE

Aruba Fitness Club este una dintre cele mai vechi săli de forță din Cluj-Napoca, cu o activitate de peste 25 de ani și o adaptare continuă la nevoile iubitorilor de sport și la tendințele actuale. Situată în Mănăștur, pe Strada Mehedinți, sala de forță Aruba Fitness Club este locul perfect pentru cei ce doresc să își dezvolte masa musculară, să slăbească sau să mențină un stil de viață sănătos prin practicarea sportului.

Indiferent de țelul tău, Aruba Fitness Club îți oferă oportunități pentru toate activitățile sportive care contribuie la un stil de viață sănătos, iar echipamentele și antrenamentele specializate te vor ajuta să ajungi la cea mai bună versiune a ta. Trăiește viața într-un corp pe care îl iubești! Aruba Fitness Club îți oferă posibilitatea de a începe să-ți trăiești viața într-un corp pe care-l iubești și te încurajează să faci primul pas spre un stil de viață sănătos. Credem că fiecare merită să se simtă sănătos și încrezător în propria piele, iar la Aruba Fitness Club suntem pregătiți să te ajutăm să obții aceste rezultate!

Beneficiezi de acces la

Sala noastră este echipată cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți practica sportul preferat: benzi de alergare, aparate multifuncționale, gantere, greutăți, benzi elastice, sac de box și multe altele. Toate aparatele sunt de cea mai bună calitate, fabricate de HOIST® Fitness, o companie din San Diego, California, SUA, cunoscută pentru produsele premium pentru antrenamentul de forță și bicicletele de exerciții din seria LeMond pentru piețele comerciale și de acasă. Produsele HOIST® Fitness sunt folosite în cluburi de sănătate, colegii și universități, săli de sport profesionale, YMCA, centre comunitare, hoteluri, case multifamiliale, facilități de antrenament personal, centre de fitness corporative, facilități guvernamentale și instalații militare din întreaga lume.

În plus, puteți obține și mai multe rezultate prin utilizarea suplimentelor nutritive Natural Plus. Cu o experiență de peste 25 de ani în industria suplimentelor nutritive, Natural Plus este un importator și producător cunoscut de produse de calitate pentru performanță, dezvoltare și menținerea masei musculare, forță, rezistență și energie. Gainere de calitate, proteine, aminoacizi, creatine, arzătoare de grăsimi, vitamine și minerale sunt doar câteva din produsele noastre care asigură o nutriție complexă pentru culturiști, atleți și persoane active. Calitatea produselor este asigurată de condițiile excelente de producție și depozitare, care respectă standardele ISO 22000:2005, HACCP și GMP. Alegeți Natural Plus pentru a spori performanța și a menține un stil de viață sănătos!

club aruba fitness
fitness club aruba
fitness girl
club aruba fitness
sala de forta cluj
club aruba fitness
sala de forta cluj
club aruba fitness
club aruba fitness
club aruba fitness

Unde ne puteți găsi?

Locația a rămas aceiași dar între timp s-a mai mărit și urmează alte noi surprize. Ne găsiți pe Str. Bucegi nr. 19 în incinta Big Mănăștur, la subsol (lângă plăcintărie).