Servicii

Box

Boxul este o forma de antrenament care iti lucreaza toate grupele de muschi, contribuind la tonifierea si definirea corpului. De asemenea, acest tip de antrenament ajuta la imbunatatirea rezistentei si a conditiei fizice, precum si la dezvoltarea unui psihic calm si calculat. Boxul este considerat unul dintre cele mai bune antrenamente cardio, fiind la fel de eficient precum cycling-ul si alergatul in arderea caloriilor si imbunatatirea capacitatii respiratorii si cardiovasculare.

Boxul implica miscari repetate si combinatii de lovituri care ajuta la imbunatatirea coordonarii si a sincronizarii dintre ochi, maini si picioare, astfel incat sa poti mentine o stabilitate si un echilibru optim in timpul antrenamentelor. De asemenea, boxul poate fi o sursa excelenta de relaxare si de reducere a stresului, ajutandu-te sa te concentrezi pe miscarile tale si sa iti eliberezi tensiunea acumulata.

In plus, boxul poate fi o modalitate eficienta de autoaparare, deoarece inveti tehnici si miscari care te pot ajuta sa te protejezi in situatii de risc. La sala noastra, am amenajat o zona speciala pentru box, unde te poti antrena singur, cu sacul de box, sau alaturi de un antrenor specializat, care sa iti ofere indrumare si motivatie pe parcursul antrenamentelor. Echipamentele noastre moderne si ergonomice iti vor oferi o experienta placuta si eficienta, iar instructorii nostri specializati iti vor oferi suportul necesar pentru a obtine cele mai bune rezultate. De asemenea, la sala noastra vei gasi si alte activitati si echipamente pentru a-ti diversifica antrenamentele si a-ti imbunatati performantele fizice.